Opleidingsplaatsen

Aan het begin van het opleidingsjaar 2013 (1 september 2013)
bieden we de mogelijkheid van een opleiding tot commercieel medewerker (m/v).

Wij zijn een van de meest gerenommeerde fabrikanten van mengkranen met een bekroond design voor badkamers en keukens. Uitstekende knowhow en hoge kwaliteitseisen voor onze producten vormen de basis van ons succes in binnen- en buitenland.

Bij HANSA vindt u alle mogelijkheden voor een degelijke opleiding. Door hiervan gebruik te maken verschaft u uzelf een gekwalificeerde toegang tot de arbeidsmarkt met talrijke perspectieven voor uw persoonlijke toekomst. U leert het volledig spectrum van commerciële vakgebieden kennen dat een moderne, internationale en succesgerichte industriële onderneming vandaag de dag kan bieden. In de opleiding leggen we de nadruk op beproefde factoren als individuele begeleiding en teamwerk. Met bedrijfspraktijk en beroepsbegeleidend onderwijs aan de Kaufmännische Schule Süd (Handelsschool Zuid) in Stuttgart wordt voor u de interessante weg naar uw beroepsdoel geëffend: commercieel medewerker (m/v) bij HANSA.

Beschikt u over een vmbo-, havo- of vwo-diploma? Bent u geïnteresseerd in commerciële functies? Werkt u graag in een team?

Wanneer u alle drie vragen volmondig met ja kunt beantwoorden, moet u beslist bij ons solliciteren!

Hansa Armaturen GmbH
Centraal personeelsbeheer
Sigmaringer Str. 107, D-70567 Stuttgart

naar het online-sollicitatieformulier