Meer over HANSABASICJET

HANSABASICJET

ONTDEK JE JONGE ZELF

Meer over HANSACLASSICJET

HANSACLASSICJET

ONTDEK JOUW VITALE ZELF

Meer over HANSAMICRA

HANSAMICRA

COMFORTABEL AANGEVULD

HANSABASICJET

Handdouche HANSABASICJET

ONTDEK JE JONGE ZELF:
HANSABASICJET-HANDDOUCHES

De nieuwe HANSABASICJET familie omvat twee frisse jonge handdouchemodellen, die kunnen worden gecombineerd met alle moderne mengkraanseries. Het design - rechtlijnig en geometrisch helder, maar met iets zachtere randen en overgangen - beantwoordt precies aan de huidige tijdgeest.

De douchekop is met een diameter van 95 mm modern groot, maar toch erg handig. Wie naar het pure verlangt, die kiest de 1-stralige variant; wie op zoek is naar afwisseling, vindt die bij het 3-stralige model. Via een organisch geïntegreerde hendel kunnen de straalsoorten traploos worden versteld - heel gemakkelijk met één hand.

 

 

HIGHLIGHTS

HANSACLASSICJET

Handdouche HANSACLASSICJET

ONTDEK JOUW VITALE ZELF:
HANSACLASSICJET-HANDDOUCHES

De nieuwe HANSACLASSICJET heeft - letterlijk - een karakteristieke kop. De kegelvorm is markant, zijn zachte overgang in een ovale greep clever: want daardoor kan de douche ook met natte handen zeker worden vastgepakt zonder zich te verdraaien. Deze bijzondere ergonomie van de greep en de met het oog op hoge contrastwaarden ontworpen optiek met helder chromen huis en donkere onderkant van de douche maken HANSACLASSICJET tot een perfecte handdouche voor de generatiebadkamer.

FEATURES

Een overzicht van de douchestangenset HANSACLASSICJET

HANSAMICRA

Thermostaat HANSAMICRA

COMFORTABEL AANGEVULD:
HANSAMICRA-THERMOSTATEN

HANSAMICRA is een modern, jong thermostaatconcept, dat een voor deze klasse meer dan gemiddelde functionaliteit biedt. Met hun naar de tijdgeest heldere design passen de douche- en de badtheromstaat perfect bij moderne eisen - en bij de nieuwe families en sets handdouches. HANSAMICRA kan heel eenvoudig al naargelang uw wensen worden ingesteld en maakt het douchen tot een onbekommerd, zeker genoegen - zonder naregelen, zonder onaangename verrassingen. Voor voelbaar meer comfort, dat u niet meer wilt missen.

HIGHLIGHTS

Een overzicht van de thermostaat HANSAMICRA

Meer producten rond het thema douchen