Contactloze mengkranen van HANSA

Hybride of volkomen contactloos:
deze mengkranen maken het leven gemakkelijker.

EVERYDAY MAGIC

Ontdek de magie van de intuïtie. De sensor reageert op uw hand. Een contactloze mengkraan die meteen begrijpt. Louter intuïtief: Aan. Uit. Perfect op temperatuur – of nu in de keuken of in de badkamer. Afzien van de handgreep bij de mengkraan is niet alleen een kwestie van stijl. Het maakt het leven eenvoudiger, smarter en hygiënischer. En het levert een goede bijdrage om spaarzaam om te gaan met water. Zou het geen verspilling zijn om af te zien van dit comfort? Waar comfort zinvol is, raakt men er immers gemakkelijk aan gewend. HANSA biedt een groot assortiment mengkranen aan, die geen aanraking vereisen.

Er is de keuze tussen meerdere design lijnen. De 'contactlozen' maken opmars – contactloos of als praktische hybride versie, die zowel reageert op beweging als met de hand kan worden bediend. De tijden waarin men deze alleen in hotels of publieke ruimtes aantrof, zijn al lang voorbij. Vandaag de dag getuigt het van goede smaak, als de hand de kraan niet meer hoeft te beroeren. En ten slotte zijn de contactloze helpers niet alleen comfortabel – ze zorgen ook voor iets meer magie in het dagelijks leven: EVERYDAY MAGIC.

Handen vrij voor de belangrijke dingen.

Natuurlijk geeft het een edel gevoel, wanneer de dingen vanzelf lopen. Dat contactloze mengkranen het leven daadwerkelijk comfortabeler, gemakkelijker en aangenamer maken, spreekt voor zich. In het corpus van de elektronische wastafelmengkranen van HANSA zit een sensor. De waterstroom wordt automatisch geactiveerd zodra men de sensor met de handen nadert, en stopt als men zich verwijdert. Er hoeft geen hendel bediend, geen deel van de mengkraan aangeraakt te worden.

Contactloze mengkranen garanderen meer comfort

Meer hygiëne, minder reiniging.

Waar water in het spel is, staat de hygiëne vaak op de voorgrond. Omdat de mengkraan niet hoeft te worden aangeraakt, blijft hij zoveel mogelijk vrij van vingerafdrukken of sporen van waterdruppels. De oppervlakken zijn langer hygiënisch schoon, er verzamelen zich minder bacteriën. Dankzij de geringe moeite voor reiniging en verzorging van de mengkraan bespaart men kostbare tijd.

Contactloze mengkranen voor meer hygiëne

Water besparen – maar zeker.

Hoe de tijd vergaat: vaak loopt het water langer dan dat zou moeten – en het loopt en loopt. Bovendien is water een van de kostbaarste grondstoffen, waarover wij beschikken. Contactloze mengkranen helpen om spaarzaam daarmee om te gaan. Volledig automatisch.

Water besparen - met contactloze mengkranen

Voor jong en oud en daartussen.

Water stroomt altijd alleen in die hoeveelheid, die daadwerkelijk nodig is. Daardoor wordt geen water noch energie verspilt. De ingestelde temperatuur zorgt voor een aangenaam watergebruik. Juist voor kinderen en oudere mensen betekent dat: meer comfort.

Een optimale watertemperatuur dankzij contactloze mengkranen

Goed design in het smarte thuis.

Het zijn blikvangers, trekken niet alleen handen aan. Comfortabele en praktische voordelen zonder esthetische compromissen. Mooi gevormde design mengkranen die met sensor functioneren, zijn verkrijgbaar in meerdere aantrekkelijke varianten. Ze passen perfect in moderne en op design gerichte badkamers en keukens. Elke mengkraan belichaamt het karakteristieke design van zijn serie.

Mooi gevormde designs voor uw contactloze mengkraan

De sensor: Ingebouwde intelligentie.

Gepatenteerde PSD-technologie in de sensor zorgt ervoor dat de mengkraan precies reageert op uw hand. De sensor registreert de exacte positie en kan zo met minimale tolerantie de waterloop starten.

Onze gepatenteerde PSD-technologie belooft precieze reacties.
HANSAMURANO X

HANSAMURANO X
contactloos

Gestuurd door een onzichtbare elektronische eenheid, biedt HANSAMURANO X intelligent comfort, pure belevenis en de luxe van volkomen formele eenvoud.

HANSALOFT

HANSALOFT
contactloos

Hun consequent architectonische design, dat met expressieve vormentaal maximaal optisch effect bereikt, maakt de serie tot een sieraad in holistisch vormgegeven badkamers.

HANSASTELA

HANSASTELA
contactloos

Deze serie mengkranen verfraait moderne badkamers met architectonisch heldere en toch zachte optiek.

HANSASIGNATUR HYBRID

HANSASIGNATUR HYBRID

Visionair, smart, uniek. Nog nooit was een serie mengkranen zo in zijn totaliteit gefocust op de eisen van progressief denkende gebruikers.

HANSALIGNA

HANSALIGNA
contactloos

Met zijn onmiskenbare, heldere design verleent HANSALIGNA alle badkamers een moderne look.

HANSAFIT

HANSAFIT
contactloos

De wastafelmengkranen met het ergonomisch geoptimaliseerde totaalconcept van de serie HANSAFIT verrassen met veelzijdige mogelijkheden.

HANSAFIT HYBRID

HANSAFIT HYBRID
contactloos

De markante hybride mengkraan is een innovatief multitalent met veelzijdige mogelijkheden. Met de hand kan hij via twee extra stroeve hendels worden bediend.

HANSASIGNATUR HYBRID

HANSASIGNATUR HYBRID

Door het organische versmelten van exacte geometrische vormen ontstaat een nooit geziene optiek - nu ook in de keuken: maximaal comfortabel, gecontroleerd, flexibel, duurzaam.

DOWNLOAD INFO GUIDE HERE

DO IT YOURSELF - USEFUL TIPS.

With our small guide you will find the most important information on handling and settings of your new touchless faucet that will make everyday life easier. EVERYDAY MAGIC.
 

DOWNLOAD INFO GUIDE